Menukaart

Menukaart - Diyar Mangal Houtskoolrestaurant

Bij het restaurant Diyar Mangal kunt u genieten van de traditionele Turkse keuken in een rustige, aangename omgeving.

Onze menukaart biedt een ruime keuze uit traditionele Turkse gerechten, allemaal bereid volgens authentieke familierecepten met verse ingrediënten. Onze chef-kok maakt het gekruide gehakt voor diverse houtskoolgerechten niet machinaal, maar hakt handmatig het vlees fijn voor optimaal behoud van smaak.

Kinderen kunnen kiezen uit vier speciale gerechten. Bent u vegetarisch, volgt u een dieet of bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten? Geef het door aan onze chef-kok en hij zal bij het bereiden van uw maaltijd rekening houden met uw specifieke wensen. Naast het genieten van uw maaltijd in het restaurant kunt u alle gerechten ook afhalen.

Om de hele menukaart te zien klik hier.

Sluit uw gerecht geheel in Turkse stijl af - Diyar Mangal Houtskoolrestaurant

Sluit uw gerecht geheel in Turkse stijl af

Na een heerlijk diner wilt u natuurlijk genieten van een passend nagerecht. Dat kan bij Restaurant Diyar Mangal. Geheel in stijl sluit u uw Turkse maaltijd af met een Turks dessert van Baklava (laag... lees verder »

Ook open op maandag tijdens Ramadan - Diyar Mangal Houtskoolrestaurant

Ook open op maandag tijdens Ramadan

Tijdens de Ramadan van zaterdag 27 mei tot en met zondag 25 juni zijn wij bij uitzondering ook geopend op maandag. De hele vastenmaand lang zijn wij daarbij geopend tot 01.00 uur 's nachts, zodat u ... lees verder »