Nieuws, updates en blogberichten

Lekker eten!

Via ons blog houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws, de lekkerste gerechten en dagmenu's en natuurlijk speciale gerechten die wij buiten onze menukaart om maken.

Sluit uw gerecht geheel in Turkse stijl af - Diyar Mangal Houtskoolrestaurant

Sluit uw gerecht geheel in Turkse stijl af

Na een heerlijk diner wilt u natuurlijk genieten van een passend nagerecht. Dat kan bij Restaurant Diyar Mangal. Geheel in stijl sluit u uw Turkse m... lees verder »

Ook open op maandag tijdens Ramadan - Diyar Mangal Houtskoolrestaurant

Ook open op maandag tijdens Ramadan

Tijdens de Ramadan van zaterdag 27 mei tot en met zondag 25 juni zijn wij bij uitzondering ook geopend op maandag. De hele vastenmaand lang zijn wij... lees verder »

Vacature! - Diyar Mangal Houtskoolrestaurant

Vacature!

We zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega! Lijkt jou het leuk om in de gezellige stad Groningen te werken in de bediening? Wij zoeken een fle... lees verder »

Speciaal menu en ruime openingstijden tijdens Ramadan 2017 - Diyar Mangal Houtskoolrestaurant

Speciaal menu en ruime openingstijden tijdens Ramadan 2017

In verband met de Ramadan, van komende zaterdag 27 mei tot en met zondag 25 juni, hanteert Restaurant Diyar Mangal verruimde openingstijden. Wij slu... lees verder »

Heerlijke mixed grill voor 2 personen - Diyar Mangal Houtskoolrestaurant

Heerlijke mixed grill voor 2 personen

Probeer ook eens onze heerlijke mixed grill, op ambachtelijke wijze boven houtskool bereid. Vanaf uw tafeltje ziet u onze koks uw maaltijd klaarmaken ... lees verder »

Huisgemaakte soepen - Diyar Mangal Houtskoolrestaurant

Huisgemaakte soepen

Naast de lekkere gerechten van het houtskoolvuur serveren wij ook huisgemaakte soepen, geheel op traditionele Turkse wijze bereid. Wat dacht u van on... lees verder »

Dagmenu - Diyar Mangal Houtskoolrestaurant

Dagmenu

Elke dag bereiden we een heerlijk en gevarieerd Turks dagmenu voor u. Vandaag, woensdag 10 mei, serveren wij u: Turkse schotel met sperziebonen, wort... lees verder »

Sluit uw gerecht geheel in Turkse stijl af - Diyar Mangal Houtskoolrestaurant

Sluit uw gerecht geheel in Turkse stijl af

Na een heerlijk diner wilt u natuurlijk genieten van een passend nagerecht. Dat kan bij Restaurant Diyar Mangal. Geheel in stijl sluit u uw Turkse maaltijd af met een Turks dessert van Baklava (laag... lees verder »

Ook open op maandag tijdens Ramadan - Diyar Mangal Houtskoolrestaurant

Ook open op maandag tijdens Ramadan

Tijdens de Ramadan van zaterdag 27 mei tot en met zondag 25 juni zijn wij bij uitzondering ook geopend op maandag. De hele vastenmaand lang zijn wij daarbij geopend tot 01.00 uur 's nachts, zodat u ... lees verder »