Sluit uw gerecht geheel in Turkse stijl af

Sluit uw gerecht geheel in Turkse stijl af Diyar Mangal Houtskoolrestaurant

Na een heerlijk diner wilt u natuurlijk genieten van een passend nagerecht. Dat kan bij Restaurant Diyar Mangal.

Geheel in stijl sluit u uw Turkse maaltijd af met een Turks dessert van Baklava (laagjes filodeeg gevuld met pistache en honingsiroop), Künefe (engelenhaar met roomkaas en honingsiroop) of Cikolatali/Vaniliali Dondurma (chocolade-ijs/vanille-ijs met chocoladesaus). Onze complete menukaart, inclusief alle nagerechten, vindt u hier.

Voor onze kleinere gasten hebben wij na de maaltijd een leuke çocuklar için dondurma (vanille- & chocolade-ijs met een verassing) als dessert!

Hebt u liever alleen kop Cay (Turkse thee)? Ook dat is mogelijk. Bij ons wordt deze op traditionele wijze uit losse theebladeren gezet.

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons restaurant!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Ook open op maandag tijdens Ramadan - Diyar Mangal Houtskoolrestaurant

Ook open op maandag tijdens Ramadan

Tijdens de Ramadan van zaterdag 27 mei tot en met zondag 25 juni zijn wij bij uitzondering ook geopend op maandag. De hele vastenmaand lang zijn wij daarbij geopend tot 01.00 uur 's nachts, zodat u ... lees verder »

Vacature! - Diyar Mangal Houtskoolrestaurant

Vacature!

We zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega! Lijkt jou het leuk om in de gezellige stad Groningen te werken in de bediening? Wij zoeken een flexibele medewerker/ster voor minimaal 12 uur per we... lees verder »